Breaking News

WANITA LEBIH SUKA LELAKI YANG TUA KERANA...


Si jejaka tampan muda dan menawan mesti panas hati melihat wanita genit idaman anda berkepit dengan lelaki berusia di hadapan anda. Difikirkan apa kurangnya diri kamu?

Rupa ada, harta ada dan kalau difikirkan secara logik mengenai tenaga pastilah yang muda lebih bertenaga.

Kenapa ya wanita suka lelaki berusia? Cuba baca di bawah ini:

1. Tahukah anda wanita begitu mementingkan kestabilan terutama dalam mengambil sesuatu keputusan penting dalam hidup? Dan semua tahu fikiran lelaki lambat matang berbanding wanita jadi tidak hairan wanita muda jelita gemar memilih lelaki berusia yang jauh lebih matang dalam sebarang pertimbangan.
2. Lelaki matang juga jarang mempermainkan tanggungjawab mereka dan boleh dipercayai. Tidak seperti lelaki muda yang suka ambil ringan dalam semua hal dan mempermainkan perasaan orang lain kerana mereka beranggapan mereka masih punya waktu untuk memilih. Jadi komitmen lelaki matang menawan wanita.
3. Pengalaman membuat seseorang itu lebih matang dan tahu memikat hati wanita idamannya. Lelaki berpengalaman sudah tahu apa yang wanita suka dari seorang lelaki. Jadi lelaki matang tidak perlu bersusah payah memenangi hati wanita kerana mereka berpengalaman.

4. Lelaki berusia apabila bergaya tampak lebih segak dan tampan daripada lelaki muda. Percayalah kedewasaan dan ketampanan menyerlah apabila lelaki berpengalaman bergaya hebat.

Mereka mampu kelihatan 20 tahun lebih muda daripada usia sebenar.

Jadi mahu menjadi pilihan wanita muda jelita dan seksi matangkan diri anda.


No comments