Breaking News

6 TIPS HEBAT PIKAT HATI SUAMI...

6 TIPS HEBAT PIKAT HATI SUAMI

1. Fahmilah perasaan suami dari sudut lelaki, tabiat nya dan cuba untuk menyesuaikan diri selagi tak simpang dari agama. 

2. Gunakan bahasa pujukan anda. Sebagai seorang perempuan disertakan sekali dengan sifat pengoda, apa lagi godalah suami anda buat apa yang suami anda suka. Pakai baju yang suami anda suka, tunjuk bahawa anda adalah orang paling terbaik untuk menggoda suami anda.
3. Menghormati & memahami kehendaknya. Kemahuan "hubungan suami isteri" adalah element yang paling penting untuk lelaki hampir setiap hati lelaki akan memikirkan tentang "ehem ehem". Jangan sesekali halang kehendaknya kerana itu antara element paling dan sangat penting.

4. Tunjuk rasa gembira bila bersama. Ciptakan perasaan gembira dan kita wanita adalah sangat perfect untuk mengembirakan suami kita. Sokong dan pujikan dengan kata-kata cinta. Bukan sekdar di facebook, twitter, sms ataupun Whatsapp sahaja. Jadikan sifat keibuan anda kepada suami anda. Apa salahnya sekali sekala peluk rapat suami anda bila dia balik dari kerja. Kan? peluk rapat lama-lama sikit.

5. Menjaga maruah suami. Haruslah kita meletakkan suami kita di atas, membezakan baik dan buruk, meletakkan batasan

6.Ikhlas dan terbuka dalam hubungan. Dengar dengan penuh perasaan. Bergurau & berjenaka dengan suami agar mereka sentiasa merasa dekat dengan kita.

No comments