Breaking News

CERITA PENGANTIN BARUSepasang pengantin baru mengalami gangguan kesihatan. Setelah diperiksa dengan teliti, doktor memberitahu perkara itu disebabkan oleh hubungan seks yang terlalu kerap.

"Untuk sementara waktu ini, anda berdua dinasihatkan supaya menghadkan kegiatan seks. Sebaiknya dua kali saja seminggu sahaja.

Untuk memudahkan mengingat, saya sarankan untuk melakukan hubungan ini hanya pada hari yang bermula dengan huruf S, iaitu Selasa dan Sabtu," saran doktor.

Akan tetapi pada malam ketiga berpuasa dari membuat hubungan itu, sisuami tidak dapat lagi menahan nafsunya lalu mencumbui isterinya yang sedang tidur sehingga isterinya terjaga.

"Hari ini hari apa bang?" tanya si isteri.
"Sumaat"
"Sedang eloklah tu bang..." jawab isterinya..

4 comments:

  1. Hukum nya kena kahwinlah saorang lagi..nampak nya si suami tu perlukan sex hari-hari...Soal nya ..bolih kah si isteri ni menerima nya sebagai cadangan kasihatan drp doctor tadi?

    Kan inilah rahsia nya...perkahwinan yang berquality..

    ReplyDelete
  2. Hukum nya kena kahwinlah saorang lagi..nampak nya si suami tu perlukan sex hari-hari...Soal nya ..bolih kah si isteri ni menerima nya sebagai cadangan kasihatan drp doctor tadi?

    Kan inilah rahsia nya...perkahwinan yang berquality..

    ReplyDelete