728x90 AdSpace

ARTIKEL BARU

22 March 2010

Yanie mentor meninggal dunia | PERKAHWINAN artis MALAYSIA, news, scandal, gossip, Weddings, Families, Divorces of Celebrities

Yanie mentor tv3 meninggal duniaYanie berkahwin dengan Irfin Abdul Manan pada bulan november 2007
dan dikurniakan seorang cahaya mata.

Berita baru yang RP terima mengatakan bahawa pemenang tempat ketiga musim pertama rancangan realiti Mentor terbitan TV3, Sitti Surianie Jul Karim atau lebih dikenali sebagai Yanie telah meninggal dunia petang tadi di Hospital Keningau akibat ketumbuhan paru-paru. Yanie yang kini berusia 25 tahun telah terlantar sakit selama 4 bulan.

Berita ini telah ditulis sendiri oleh Ning Baizura selaku mentor Yanie di Twitter beliau ( Klik sini ) hari ni. Ning kata dia mendapat berita ni daripada suami Yanie sendiri, Ifrin Abdul Manan pada pukul 4 petang tadi.


"Semoga rohnya dicucuri rahmat dan ditempatkan bersama
dengan orang yang beriman. Insya-ALLAH "Yanie mentor tv3 meninggal duniaYanie pernah popular dengan lagu " Saling Terpesona " bersama dengan diddy.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 comments:

Post a Comment

Item Reviewed: Yanie mentor meninggal dunia | PERKAHWINAN artis MALAYSIA, news, scandal, gossip, Weddings, Families, Divorces of Celebrities Description: Rating: 5 Reviewed By: rahsia perkahwinan
Scroll to Top