Subscribe to web2feel.com
Subscribe to web2feel.com
direncana oleh rahsia perkahwinan 31 March 2010

Selendang Boutique,Radiusite Enterprise,Atikah Ash'ari,cara pakai tudung selendang,selendang siti,cara memakai tudungSelendang Boutique,Radiusite Enterprise,Atikah Ash'ari,cara pakai tudung selendang,selendang siti,cara memakai tudungSelendang Boutique,Radiusite Enterprise,Atikah Ash'ari,cara pakai tudung selendang,selendang siti,cara memakai tudungSelendang Boutique,Radiusite Enterprise,Atikah Ash'ari,cara pakai tudung selendang,selendang siti,cara memakai tudungSelendang Boutique,Radiusite Enterprise,Atikah Ash'ari,cara pakai tudung selendang,selendang siti,cara memakai tudung
Kini pada zaman moden,tudung telah datang dengan pelbagai warna dan pattern yang membuatkan si pemakai tudung kini lebih bargaya.

Dulu, warna dan pattern tudung lebih kepada hanya satu warna dan pattern sahaja.

Kini bukan saja tudung, tetapi selendang juga telah menjadi pilihan para remaja dan wanita.

A'tikah Ash'ari, adalah pemilik butik secara online Radiusite Enterprise, banyak menjual koleksi-koleksi terkini selendang yang lebih up to date.

RP suka dengan pattern selendang yang terdapat dalam koleksi A'tikah, ianya koleksi warna dan pattern yang lebih ceria dan sesuai untuk wanita dan remaja pada zaman sekarang.

Bagi wanita yang teringin nak ubah citarasa tudung, tapi tak tahu nak beli dekat mana, Anda boleh la dapatkan perbagai jenis selendang di butik online Radiusite.

RP doakan A'tikah akan lebih maju lagi dalam perniagaannya.

Insya-ALLAH.


Panduan Memakai selendang oleh A'tikah


RADIUSITE ENTERPRISE INFO

Lokasi : Selangor

Email : radiusite@gmail.com

Delivery Area : Malaysia, Singapore, Brunei

Payment Method : Contact owner.

Website : Radiusite Enterprise

Facebook : Radiusite

Related Posts by Categories0 comments

Post a Comment

Mutira Kata Minggu Ini

Bermula pada hari ini, jadikan DIRIMU bagai pohon yang rendang di mana setiap insan dapat berteduh. JANGANLAH jadi seperti pohon kering tempat sang pungguk melepas rindu dan hanya layak dibuat kayu api.

video minggu ini

Jadilah Yang PERTAMA membaca!

Langgani Pelbagai Artikel Rahsia Perkahwinan Terus Ke Email Anda!! !:

By FeedBurner

Twitt RP !

RP's Fan Box

Rahsia TERBARU !