Breaking News

Seks 30 Minit Sudah Mencukupi | Sex, information, stories, videos, games, free sex MALAYSIA

Seks 30 Minit Sudah Mencukupi | Sex, information, stories, videos, games, free sex MALAYSIA
1. Ada yang mungkin menjawab sejam, setengah jam atau mungkin juga 15 minit. Sememangnya jawapan sebegini sudah dijangkakan. Tempoh masa melakukan hubungan seks suami isteri sememangnya berbeza. Sebenarnya berapa lamakah tempoh waktu untuk melakukan hubungan seks? Cukupkan 1 jam , 2 jam, 3 jam , setengah jam atau kurang?

2. Jika tempoh masa ideal melakukan hubungans ekas 1 jam atau lebih pastinya ramai yang tidak sanggup. Kepenatan bekerja, menguruskan rumah tangga, tentu membuatkan ramai yang tak rela menyerah diri kepada pasangan . Apatah lagi zaman sekarang bukan lagi suami yang bekerja, bahkan isteri pun sama-sama bekerja bagi meringankan bebanan ekonomi keluarga.

sales@rahsiaperkahwinan.com


Asal Masing-Masing Puas

3. Menurut kajian yang dilakukan oleh pusat kesihatan di amerika syarikat, rata-rata pasangan suami isteri melakukan hubungan seksual sekitar tempoh setengah jam. Tempoh setengah jam atau kurang dari itu , dikatakan sudah cukup memadai dan ideal untuk melakukan hubungan seksual. Kajian ini juga disokong oleh pendapat pakar seksologi yang menyatakan bahawa , hubungan seks sebenarnya tidak memerlukan waktu yang lama. Paling penting ialah kualiti hubungan seks dan bukannya kuantiti masa yang lama.

4. Bagaimanapun masih ramai yang tidak percaya bahawa hubungan seks itu masih boleh dinikmati dalam masa 30 minit. Hubungan sesingkat itu dikatakan tidak boleh memberikan kepuasan kepada pasangan dan dianggap sebagai seks yang tidak sihat. Ia sekadar hanya untuk melaksanakan kewajipan dan tidak lebih dari itu.

5. Sebenarnya berlaku kekeliruan disini. Hubungan seks yang dilakukan kurang dari setengah jam sudah cukup untuk membuatkan isteri / pasangan berasa puas. Sekiranya kepuasan seksual tidak mampu diraih dalam waktu kurang dari setengah jam, ia menandakan bahawa baik suami atau isteri menghadapi masalah dalam menikmati seks.

6. Rangsangan yang mencukupi buat pasangan membolehkan seseorang itu mendapat kepuasan seks dalam amsa yang singkat. kecuali jika suami atauopun isteri mempunyai masalah dingins eks, mati pucuk dan masalah seksual yang lain.

7. Bagi setiap hubungan seks yang dilakukan, pasangan suami isteri sudah mampu mencapai kepuasannya dalam masa kurang 30 minit . Wanita atau isteri pula harus mendapat orgasma dalam masa kurang 30 minit. Jika tidak maka ada sesuatu yang tidak kena pada diri atau hubungan seksual yang dilakukan.. untuk itu raihlah orgasma anda dalam waktu kurang dari 30 minit.

sales@rahsiaperkahwinan.com

Ereksi Pagi Tanda Suami Sihat

8. Sebahagian besar lelaki akan mengalami ereksi di pagi hari meskipun tidak dirangsang oleh isteri. Jangan menganggap ada yang tidak kena, dan jangan risaukan perkara tersebut. Itu menunjukkan suami anda sihat. Pakar mengungkap bahawa ereksi dipagi hari merupakan petanda bahawa hormon seks iaitu testosteron yang dikeluarkan dimalam hari masih tersisa dipagi hari. Bersyukurlah suami anda masih mempunyai hormon ini.

9. Ini kerana hormon inilah yang membuatkan golongan lelaki ghairah secara seksual. Jika hormonj ini kurang, ghairah juga secara automatik akan menurun, kemampuan ereksi pun surut dan suami juga mungkin tidak mencapai tahap kesihatan yang optimum. Kekurangan hormon tersebut disebut hipogonadis. Selain ghairah seks akan menurun, kualiti hidup juga akan berkurangan secara keseluruhan. Disamping penyakit yang banyak mendekati diri suami.

Mahu dapatkan pelbagai maklumat tips,informasi terkini dari
Rahsia Perkahwinan SECARA PERCUMA setiap hari ?
Daftarkan email anda[ di sini ]

sales@rahsiaperkahwinan.com

1 comment:

  1. seks selama 15 - 30 minit pada waktu pagi merupakan pemanas dan menambahkan kemesraan suami isteri menyebabkan pasangan tidak sabar untuk bertemu di mlm hari. That's what I know

    ReplyDelete