Breaking News

Tidak Rasa Hubungan Seks | Sex, information, stories, videos, games, free sex MALAYSIA

hubungan seks suami isteri
SAYA ingin tahu mengapa kepala zakar saya tidak terasa sewaktu melakukan hubungan seks dengan isteri? Sebaliknya, saya dapat pula merasainya ketika melakukan seks oral.

Adakah posisi yang saya lakukan salah atau kerana kepala zakar saya terbiasa dengan sentuhan iaitu seluar kerana untuk makluman tuan, kepala zakar saya tidak tertutup dengan kulit zakar.Kertih, Terengganu NOOR

Kulit penghujung zakar mengandungi banyak sel penghujung urat saraf seperti sel Pacinian dan Ruffinian yang membuatkan bahagian itu sangat sensitif kepada sentuhan, jadi bahagian itu terlindung oleh kulup.

Kepada lelaki yang berkhatan, sebahagian besar daripada penghujung zakar terdedah dan boleh tersentuh kepada pakaian dalam.

Apabila perasaan sensitif itu mula dapat diterima, sensitiviti bahagian itu akan reda tapi kekal selagi sel penghujung urat saraf itu tidak tercedera atau berkurangan.Jadi tidak, mungkin berkhatan itu membuatkan penghujung zakar anda hilang ‘deria’, sedangkan anda masih dapat menikmati keseronokan apabila bahagian itu dirangsang melalui sentuhan mulut.

Mungkin tahap dan kualiti sentuhan yang anda alami daripada rangsangan mulut lebih mengghairahkan anda sehingga dapat mencapai klimaks.

Mungkin juga cara dan teknik dilakukan itu, seperti memegang dan menyedut, membuatkan perasaan itu lebih ghairah dan mudah untuk mencapai klimaks.

Anda perlu cuba menumpukan kepada memberi rangsangan bertalu-talu kepada penghujung zakar ketika bersetubuh dengan pasangan dengan menggeselkan bahagian itu dengan lebih intim lagi.

Pasangan anda boleh membantu dengan mengemut faraj supaya corong faraj menjadi lebih sempit tapi selesa dan mengghairahkan sehingga boleh berlaku percetusan klimaks.

Anda juga boleh ubah posisi ketika melakukan seks untuk menikmati rangsangan lebih mengghairahkan dengan kerjasama pasangan.Anda boleh dapat tips dan cara gaya daripada pakar yang berkaitan jika anda terbuka untuk mempelajarinya.

DOKTOR SAKIT TUAN bersama Dr.Ismail Thamby

[sumber]

Mahu dapatkan pelbagai maklumat tips,informasi terkini dari
Rahsia Perkahwinan SECARA PERCUMA setiap hari ?
Daftarkan email anda[ di sini ]
No comments