728x90 AdSpace

ARTIKEL BARU

13 June 2009

Gossip Haleeda dengan Dato'? | PERKAHWINAN artis MALAYSIA, news, scandal, gossip, Weddings, Families, Divorces of Celebrities

Halida Mazlin Badaruddin | Gossip Haleeda with Dato | Video Haleeda Diserang Di Lokasi | Setia Kasih - Haleeda | Lirik Lagu Haleeda | You tube haleeda diserang
Kontrovesi Haleeda dengan Shah Hassan

AMPANG: “Saya dengan Haleeda hanya rakan sekerja, tidak lebih daripada itu,” kata pelakon Shah Hassan mengenai status hubungannya dengan penyanyi dan pelakon wanita berkenaan selepas insiden serangan dan pergaduhan ketika penggambaran drama bersiri minggu lalu.

Malah katanya, niat meminjamkan kereta kepada Haleeda adalah atas dasar membantu kawan.

“Saya membantu seorang kawan yang saya percaya, tetapi saya tidak sangka ia mengundang perkara buruk sehingga mengaibkan ramai pihak,” katanya dalam pertemuan dengan Harian Metro semalam.

Shah, 37, juga mendakwa Haleeda dan isterinya saling mengenali antara satu sama lain dan soal cemburu tidak sepatutnya timbul.

zaisuria.com |  pakej platinum | iklan berbayar di RAHSIA PERKAHWINAN
iklan@rahsiaperkahwinan.com

“Punca kejadian itu disebabkan cemburu buta dan tidak puas hati seorang individu bergelar Datuk,” katanya.

Beliau mendakwa disebabkan perasaan itu, isterinya terpedaya selepas dihasut sehingga menyebabkan berlaku serangan dan pergaduhan.

“Sebenarnya perkara ini dapat diselesaikan dengan berunding, tetapi disebabkan campur tangan Datuk terbabit terjadi perkara memalukan itu,” katanya.

Akhbar ini Rabu lalu melaporkan Haleeda atau nama sebenarnya, Halida Mazlin Badaruddin, 37, mendakwa meminjam kereta Shah berikutan keretanya dihantar ke bengkel dan perkara itu tidak diketahui isteri pelakon lelaki itu.


Video Kes Haleeda, Datuk dan Seseorang [ izyan.com ]

Bagaimanapun, isteri Shah menyerbu lokasi apabila mengetahui perkara itu dan mendakwa ia berikutan hasutan pihak tertentu dan dirancang untuk mengaibkannya.

Kejadian terbabit menyebabkan penggambaran drama bersiri Kecuali Cintamu itu terpaksa ditangguhkan menyebabkan ia memberi kesan kepada banyak pihak.

Berikutan kejadian serangan itu, Haleeda dan Shah membuat laporan di Balai Polis Bukit Jelutong selepas kejadian terbabit.

Sementara itu Shah berkata, beliau tidak mahu memanjangkan lagi isu berkenaan sebab membabitkan maruah keluarga dan maruah seorang kawan.

“Jadi di peringkat keluarga, biarlah saya sendiri selesaikan manakala mengenai insiden serangan serta pergaduhan itu, saya serahkan kepada polis untuk menyiasat,” katanya.

Shah bagaimanapun menghargai sikap berkecuali produksi Kecuali Cintamu yang memahami keadaan.

“Saya harap cukuplah isu ini dihentikan di sini saja,” katanya.

[sumber]


Ingin Letak Iklan ANDA di RAHSIA PERKAHWINAN ?
EMAIL KEPADA admin@rahsiaperkahwinan.com


Mahu dapatkan pelbagai maklumat tips,informasi terkini dari
Rahsia Perkahwinan SECARA PERCUMA setiap hari ?
Daftarkan email anda[ di sini ]
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 comments:

Post a Comment

Item Reviewed: Gossip Haleeda dengan Dato'? | PERKAHWINAN artis MALAYSIA, news, scandal, gossip, Weddings, Families, Divorces of Celebrities Description: Rating: 5 Reviewed By: rahsia perkahwinan
Scroll to Top