Breaking News

Lelaki Berjari Manis Panjang lebih Agresif! | Sex, information, stories, videos, games, free sex MALAYSIA


Dalam kehidupan sosial di Malaysia khususnya terdapat ramai manusia yang masih lagi mempercayai akan benda-benda yang karut. Kebanyakan adat dan kepercayaan ini kita warisi daripada nenek moyang kita dahulu. Begitu juga dalam kehidupan seks, banyak pantang larang dan kepercayaan yang kita pelajari daripada orang-orang tua.

Berikut merupakan fakta mengenai kepercayaan jari tangan Anda yang Rahsia Perkahwinan ambil dari website askmen.com.

Pernahkah Anda dengar bahawasanya lelaki atau perempuan yang memiliki jari telunjuk yang lebih panjang dari jari manis, kemungkinan besar dia adalah seorang homoseksual?
Sekiranya anda pernah dengar tentu sekali ianya akan mengganggu diri anda setiap hari kan ?


zaisuria.com |  pakej platinum | iklan berbayar di RAHSIA PERKAHWINAN
iklan@rahsiaperkahwinan.com

Faktanya dalam 'digit ratio theory' menyatakan apabila seseorang itu memiliki jari manis yang lebih panjang, ini menunjukkan si pemilik memiliki banyak hormon tetosteron dalam dirinya. Dia akan memiliki sifat yang hiperaktif dan agresif.

Sekiranya jari telunjuk seseorang itu lebih panjang daripada jari manisnya, ini bererti dia mempunyai lebih banyak hormon estrogen dalam badanya yang membawa maksud dia seorang yang mudah gelisah dan sensitif.

Dari fakta diatas, dapatlah kita simpulkan bahawa seorang lelaki atau perempuan yang mempunyai jari telunjuk yang lebih panjang daripada jari manisnya akan mempunyai kecenderungan menjadi seorang homoseksual. Adakah ini benar ?

Jawapannya adalah salah!

Satu kajian telah menunjukkan bahawasanya seseorang yang memiliki kecenderungan homoseksual adalah seorang lelaki atau perempuan yang memiliki jari manis dan jari telunjuk yang sama panjang.

diadaptasikan oleh RP dari website Askmen.com

Ingin Letak Iklan ANDA di RAHSIA PERKAHWINAN ?
EMAIL KEPADA admin@rahsiaperkahwinan.com

Mahu dapatkan pelbagai maklumat tips,informasi terkini dari
Rahsia Perkahwinan SECARA PERCUMA setiap hari ?
Daftarkan email anda[ di sini ]

1 comment:

  1. Betul ka tue??? Jari tlunjuk n jari mnis saya hmpir kurg sma pnjg.... Waaa..!!!

    ReplyDelete