728x90 AdSpace

ARTIKEL BARU

19 June 2009

Rumahtangga Daphne Iking Goyang | PERKAHWINAN artis MALAYSIA, news, scandal, gossip, Weddings, Families, Divorces of Celebrities

Koleksi Gambar Daphne Iking | Daphne Iking Sexy Photo | Daphne Iking NTV 7 | Daphne Eleanor Iking
KETENANGAN di raut wajah hos popular Daphne Iking tidak dapat menenangkan gelora hatinya yang kini agak berkecamuk dek masalah rumahtangga.

Walaupun runsing dan sedih, Daphne tetap memberi komitmen kepada program Ramadan dan Raya anjuran Media Prima.

Malah, pada satu waktu dulu, gosip tentang keberantakan rumahtangganya banyak diperkatakan di ruang akhbar tetapi lama kelamaan ianya surut begitu saja. Tapi sejak kebelakangan ini, bagai terhidu sesuatu yang tidak kena dengan rumahtangga si jelita ini.

Ketika disapa tentang apa sebenarnya yang sedang bergolak atau adakah ianya sekadar 'ribut di dalam cawan' sahaja, Daphne tidak mampu berselindung lagi.

"Perselisihan faham biasa berlaku di kalangan wartawan, sahabat handai, artis mahupun saudara mara. Ini sesuatu yang lumrah.

"Sedangkan lidah lagi tergigit....," kata ibu muda kepada Isobell yang kini berusia 1 tahun setengah ini.

Dalam nada yang agak sedih, Daphne berkata, "Ini adalah masa yang paling sedih untuk kami berdua.

zaisuria.com |  pakej platinum | iklan berbayar di RAHSIA PERKAHWINAN
iklan@rahsiaperkahwinan.com


Koleksi Gambar Daphne Iking | Daphne Iking Sexy Photo | Daphne Iking NTV 7 | Daphne Eleanor Iking

"Setiap perhubungan menuntut kasih sayang dan pemahaman. Pun begitu, kami berserah kepada ketentuan jodoh (fate)," kata jelitawan yang berasal dari Sabah ini

Daphne tidak menolak kemungkinan perhubungan jarak jauh menjadi salah satu penyebab hubungan suami isteri boleh menjadi renggang. Suami Daphne berada di China kerana menguruskan perniagaannya sedangkan Daphne dan anak mereka menetap di sini.

Hakikatnya keluarga kecil ini jarang dapat bertemu dan bermesra.

"Hakikatnya kami okey. Kami berusaha sedaya upaya untuk menyelamatkan situasi agar keadaan beransur pulih demi Isobell," kata hos popular "The Breakfast Show" ntv7 ini.

Dalam mencari satu penyelesaian, Daphne tidak menolak andaian bahawa masalah yang dihadapi mereka dapat diselesaikan seandainya salah seorang dari mereka beralah dan berkompromi.

Meski agak tertekan dengan keadaan yang dialami sekarang, Daphne menafikan masalah rumahtangganya berpunca dari pihak ketiga.

"Itu tidak benar. Masalah kami tidak akan wujud jika kami dapat meluangkan masa bersama.

Koleksi Gambar Daphne Iking | Daphne Iking Sexy Photo | Daphne Iking NTV 7 | Daphne Eleanor Iking
"Realitinya, salah seorang dari kami perlu berkompromi jika ada perselisihan," kata Daphne yang memberi pandangan jujur tentang masalah rumahtangga yang dihadapinya.

Bagi wanita gigih ini, merenung masa depan bukanlah penyelesai masalahnya. Daphne yang juga sepupu kepada penyanyi Nikki Palikat ini cuba mengelakkan dirinya terikat dengan pelbagai aktiviti dan projek.

Daphne kini terlibat dalam program pencarian model, The Estee Lauder Model Search 2009. Dia digandingkan dengan teman baiknya Nazruddin Habibur Rahman (Naz).

Gandingan Daphne-Naz ini dianggap paling serasi dan 'ideal' sekali sementelah 'chemistry' di antara mereka cukup baik.

Namun, sesibuk manapun Daphne, Isobell tidak pernah dipinggirkan. Hubungan ibu dan anak ini bagaikan satu terapi mencuri kebahagiaan bersama.

Kasih sayang jelas terpancar di wajah keibuan Daphne. Meskipun liku-liku terbentang luas di depan mata dan keraguan tentang ikatan perkahwinan yang agak kabur, semua ini bagaikan tidak menjejaskan kasihnya terhadap permata hatinya Isobell.

Ingin Letak Iklan ANDA di RAHSIA PERKAHWINAN ?
EMAIL KEPADA admin@rahsiaperkahwinan.com

Mahu dapatkan pelbagai maklumat tips,informasi terkini dari
Rahsia Perkahwinan SECARA PERCUMA setiap hari ?
Daftarkan email anda[ di sini ]

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

1 comments:

  1. Anonymous11:16 PM

    Daphne, God bless you and your loved ones. During this turbulent times, lets pray so that God will show you and your hubby the right path in coming together...Be strong and always be there for the people that matters to you the most.We will pray for you and your family too. Do not give up...

    ReplyDelete

Item Reviewed: Rumahtangga Daphne Iking Goyang | PERKAHWINAN artis MALAYSIA, news, scandal, gossip, Weddings, Families, Divorces of Celebrities Description: Rating: 5 Reviewed By: rahsia perkahwinan
Scroll to Top