728x90 AdSpace

ARTIKEL BARU

01 June 2009

Aswad AF nikah 5 Jun | PERKAHWINAN artis MALAYSIA, news, scandal, gossip, Weddings, Families, Divorces of Celebrities

Gambar Perkahwinan Aswad AF 5 | gambar aswad AF5 bertunangAswad Af 5 Ceria disamping tunangnya.

Gambar Perkahwinan Aswad AF 5 | gambar aswad AF 5 bertunangGambar Aswad Af 5 Masa Bertunang

SELEPAS Dekna (pelajar AF5) kahwin tahun lalu, tiba pula giliran Aswad, 29, yang sekarang ni sibuk hantar kad jemputan kahwin dia. Aswad akan bernikah dengan Nor Ilina Mohd. Tahir, 23, pada 5 Jun ini.

Nampaknya dalam bulan Jun ni selain Nana (AF1), Aswad pun nak kahwin juga rupa-rupanya. Majlis nikah akan dibuat di rumah pengantin perempuan di Bukit Tengah, Bukit Mertajam, Pulau Pinang pada tarikh tersebut manakala majlis resepsi pula dibuat sehari selepas itu.

Masa Niezam telefon Aswad petang Khamis lalu, kata Aswad dia kenal dengan Ilina kira-kira dua tahun lepas. Ilina kerja sebagai kerani di sebuah syarikat guaman di Butterworth.
Bila dah dua tahun kenal, dia orang pun buat keputusan nak kahwin awal tahun ini. Hantaran kahwin Aswad kepada pihak perempuan ialah RM9,000 manakala mas kahwin pula RM1,001.

“Bukan senang nak buat majlis kahwin. Banyak juga duit yang kena keluar tapi nasib baik pelamin dan baju pengantin ditaja oleh butik Impian Kasih di Butterworth,” kata Aswad.

Dalam masa yang sama Aswad pesan kepada mana-mana rakan-rakan AF yang tak dapat kad jemputan kahwin dia tu boleh datang ke majlis kahwinnya.

[sumber]

Mahu dapatkan pelbagai maklumat tips,informasi terkini dari
Rahsia Perkahwinan SECARA PERCUMA setiap hari ?
Daftarkan email anda[ di sini ]

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 comments:

Post a Comment

Item Reviewed: Aswad AF nikah 5 Jun | PERKAHWINAN artis MALAYSIA, news, scandal, gossip, Weddings, Families, Divorces of Celebrities Description: Rating: 5 Reviewed By: rahsia perkahwinan
Scroll to Top