Subscribe to web2feel.com
Subscribe to web2feel.com
direncana oleh rahsia perkahwinan 21 April 2009

Sayangnya Pak Mat Kpd Isterinya  | Lawak.Net | Ceritalucu | Gelihati.info | Koleksi Cerita Lawak | Video Lawak | Gambar Lawak |<br />JOKES, funny, laugh, cerita lucu, lawak LUCAH MALAYSIAPak Mat adalah seorang penduduk sebuah pondok di Selatan Thailand. Pada pertengahan bulan Mei yang lalu isterinya yang bernama Maznah telah meninggal dunia kerana diserang penyakit jantung.

Pak Mat yang berusia menjangkau empat puluhan telah diperhatikan oleh jiran-jirannya agak luar biasa iaitu beliau telah pergi ke kubur isterinya sebanyak tiga kali sehari. Pak Mat pergi pada waktu pagi, tengah hari dan petang untuk menyiram kubur isterinya lebih dari dua minggu secara berterusan.

Ada setengah dari jiran dan penduduk tempatan beranggapan Pak Mat begitu cintakan isterinya. pada suatu hari,Seorang pemuda di kampung itu bertanya pada pak mat "pak mat ni terlalu sangat cintakan isteri sehingga sanggup berbuat demikian, yang mana tak ada siapa lagi di kampung ini buat begitu.

" Pak Mat menjawab, "sebenarnya sebelum Maznah hendak menghembuskan nafasnya yg terakhir, beliau telah berpesan kepada saya, kalau hendak kahwin pun tunggulah sehingga rumput di kuburnya tumbuh dahulu." " sebab tu lah pak cik terpaksa siram kuburnya supaya rumput cepat tumbuh......"he..he.. "ces !!!cilaka betul org tua ni !!"kata pemuda tersebut sambil membaling seliparnya ke arah pak mat"Mahu dapatkan pelbagai maklumat tips,informasi terkini dari
Rahsia Perkahwinan SECARA PERCUMA setiap hari ?
Daftarkan email anda[ di sini ]

Related Posts by Categories0 comments

Post a Comment

Mutira Kata Minggu Ini

Bermula pada hari ini, jadikan DIRIMU bagai pohon yang rendang di mana setiap insan dapat berteduh. JANGANLAH jadi seperti pohon kering tempat sang pungguk melepas rindu dan hanya layak dibuat kayu api.

video minggu ini

Jadilah Yang PERTAMA membaca!

Langgani Pelbagai Artikel Rahsia Perkahwinan Terus Ke Email Anda!! !:

By FeedBurner

Twitt RP !

RP's Fan Box

Rahsia TERBARU !