Breaking News

10 Suasana Bulan Madu Di Rumah | FAMILY, romance, separation, soulmate, Sexuality, KELUARGA

Anda juga mampu untuk menciptakan suasan romantik dia rumah tanpa perlu pergi ke hotel-hotel mewah. Dengan mempraktikan 10 cara dibawah ini, Insya-ALLAH and mampu mewujudkan suasana "bilik pengantin" sentiasa.

1.Bersihkanlah rumah anda sehingga nampak berbeza dari biasa dan ubahlah aturan perabut rumah ataupun bilik anda ataupun sediakan makan malam di taman rumah anda jika mampu.

2.Belilah beberapa tangkai bunga segar dan letakkan di beberapa tempat misalnya di meja makan, ruang keluarga, dll atau bila di rumah.Sekiranya anda menanam bunga, anda dapat memanfaatkannya tanpa perlu membeli.

3. Sediakan makanan yang istimewaan misalnya steak ataupun makanan kesukaannya yang dapat anda nikmati bersama dengan ditemani cahaya lilin.

4. Sekiranya anda cd-cd yang romantik, jadikanlah ianya sebagai background muzik semalam anda menikamti makan malam, selesai saja makan malam menarilah bersama, tetapi sekiranya anda tidak minat menari anda boleh saja membeli cerita-cerita romantik dan menonton bersama pasangan anda.

5. Matikan telipon bimbit and janganlah memikirkan hal pekerja setelah anda pulang ke rumah.

6. Gunakanlah pakaian seksi yang Anda miliki.

7. Berikanlah cubitan ataupun pijak sensual antara satu sama lain. Berganti-ganti lah melakukan perkara ini di punggung, tangan dan kaki isteri mahupun suami anda.

8. Anda juga mampu merancang untuk makan malam bersama di tempat-tempat romantik untuk makan malam yang diterangi cahaya lilin seperti di hotel2 yang menawarkan pakej2 murah sekarang ini.

9. Sekiranya anda selesa dengan suasana ini, kemudian bersendirianlah bersama pasangan anda dibilik hotel ini dengan bersantai bersama menikmati keindahan panorama dari balcony bilik hotel dengan diiringi muzik romantik seperti KennyG atapun muzik instrumental lain.

10. Hubungi suami anda di pejabat dan menyampaikan pesan-pesan cinta padanya,lakukan sebelum masa suami sudah hendak pulang kerja, ini mungkin dapat membantu anda untu mendapatkan sekuntum bunga atau coklat ataupun lainnya yang disukai oleh isterinya.

No comments