Breaking News

Tips Menggunakan Maskara

LIRIKAN mata bagaikan panah menikam tangkal hati. Kata pujangga, lentik bulu mata seorang wanita lebih tajam daripada mata pedang. Besarnya kuasa bulu mata mempesona setiap yang memandang. Anda pula, pastinya inginkan impian ini menjadi kenyataan dan untuk usaha yang mudah, maskara ada jawapannya.

E-book Kamasutra | iklan berbayar di RAHSIA PERKAHWINAN

Pelbagai warna dan pelbagai fungsi, melebat, melentik dan memanjangkan bulu mata dalam satu atau dwi sapuan rumusan popular sebentuk maskara. Tetapi sejauh mana ia sesuai untuk anda dan sebijak mana ia diaplikasi, perlu anda ketahui sebelum memutuskan untuk memilikinya kerana anda pasti tidak mahu sapuan itu comot dan ‘melemaskan’.

E-book Seks Hebat| iklan berbayar di RAHSIA PERKAHWINAN

Tip daripada Dominique Moncourtois dan Heidi Morawetz
# ‘Pegangan’ maskara pada berus memastikan ia elok ketika digunakan, justeru, pastikan keseluruhan berus berlumur maskara.
# Sapukan maskara bermula daripada pangkal ke hujung bulu mata.
# Pastikan setiap helaian bulu mata mengenai maskara kerana ia boleh membuatkan mata anda kelihatan lebih besar. Untuk kesan lebih dramatik, pastikan bulu mata pada bahagian bawah juga disapukan maskara.
# Maskara tidak elok dibiarkan tanpa dibersihkan terlebih dulu, justeru, pastikan ia dibersihkan sepenuhnya sebelum masuk tidur kerana esok pagi pastinya anda inginkan maskara mudah sapu dan tidak ‘dihalang’ dek saki baki maskara semalam.

 E-book Rahsia Jutawan Internet | iklan berbayar di RAHSIA PERKAHWINAN

Ingin Letak Iklan ANDA di RAHSIA PERKAHWINAN ?
EMAIL KEPADA admin@rahsiaperkahwinan.com


Mahu dapatkan pelbagai maklumat tips,informasi terkini dari
Rahsia Perkahwinan SECARA PERCUMA setiap hari ?
Daftarkan email anda[ di sini ]

No comments