728x90 AdSpace

ARTIKEL BARU

01 October 2006

Panduan untuk suami yang pancut cepat. | Sex, information, stories, videos, games, free sex MALAYSIA

1. 3 jam sebelum bersenggama, sila ker tandas dulu. Gunakan sabun dan tangan untuk memuaskan nafsu sendiri...Malam boleh puas kan isteri..Jangan lepas masuk toilet terbongkang depan TV sampai pagi cukup.

2. Potong kuku anda dan cuci sehingga bersih. Kalau boleh sapu hand lotion yang beli dari 'Boots' or Guardian pharmacy untuk bagi licin dan hilangkan gerutu di jari jemari anda..Untuk suami catagory pancut awal ni, jari adalah anggota vital yang amat penting untuk dijaga dan belai.

3. Lidah anda perlu digosok hari hari..Beli berus gigi Colgate yang ada tempat berus lidah tu. It is about RM7.80 sen kat Giant. Lidah anda harus bersih dan tajam selalu. Sebab anda perlukan lidah untuk menyambung tugas selepas anda pancut cepat.

4. Pergilah ker Jalan Pasar pada hari Sabtu atau Ahad. Disana ada dijual Delaying Spray yang boleh mencegah Penyakit Pancut Awal nih. Harga satu botol spray ini boleh dirunding dengan Bai atau Mat Nepal yang menjual itu. Awas barangan palsu..Takut teratai layu tak bangkit bangkit kalau tersilap spray....ahaks..

5. Jumpalah Pak Mat atau Pak Dollah kat Gombak dan Sungai Besi. Mereka boleh menarik urat urat yang tersimpul untuk memantapkan lagi senjata kelamin anda. Boleh juga kunjungi halaman iklan Harian Metro untuk mencari pakar pakar urut batin yang banyak di ibukote ibukota. Tapi awas, nama nama yang di advertisekan seperti Lily, Linda, Juwita dan lain lain adalah mungkin sebenarnya Semeah, Munah atau Muit...Dan jaga jaga jgn samapi diserkup pencegah maksiat.

6. Makanlah maajun atau ubat ubatan yang banyak dipasaran. Joinlah MLM yang bersepah sepah tuh untuk mendapatkan ubat yang sesuai lagi mujarab...Jangan sampai makan lima enam jenis satu hari...takut nanti over kuat sampai habis kambing kambing dan anak anak lembu dirogol.

7. Romen romen lah isteri anda dahulu sebelum mendayung. Jangan dok ingat nak panjat and menekan jer..Selami lah hati isteri anda..Jangan pikir ko jer nak pancut sorang. Gosok gosok ler siku ker lutut ker dulu..Ini idak..terus nak raba tetek and korek kat celah paha.. Isteri tak suker tu. Dia suka digosok belakang, leher, paha...usik telingan usap dahi dulu. Buat selama 20 minit..Jangan pulak sambil gosok gosok tu awak tengok Wrestling...tutup TV, tutup tepon.

8. Pergi ke Kedai DVD haram. Mereka ada jual DVD Kamasutra berharga RM15. Boleh tawar sehingga RM12. Dalam tu ada banyak petua untuk beromen. Tapi jantan jantan hampeh ni, beli buat modal untuk syok sendiri. Pastu terdampar sorang sorang. Perut habis melekit.

kredit to: BisuTuliButa

Mahu dapatkan pelbagai maklumat tips,informasi terkini dari
Rahsia Perkahwinan SECARA PERCUMA setiap hari ?
Daftarkan email anda[ di sini ]
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 comments:

Post a Comment

Item Reviewed: Panduan untuk suami yang pancut cepat. | Sex, information, stories, videos, games, free sex MALAYSIA Description: Rating: 5 Reviewed By: rahsia perkahwinan
Scroll to Top