728x90 AdSpace

ARTIKEL BARU

22 June 2006

Ehh......... perkahwinan pun boleh ada boring ke? | Husband and Wife, passion, sex and rel | Husband and Wife, passion, sex and relationships, romance

Ehh......... perkahwinan pun boleh ada boring ke | Seks Suami-Isteri | Bercinta Dengan Suami Orang | SuamiPerkasa.com | Suami Cepat Tewas | Berbagi Suami | SuamiOnline.com | Kisah Suami | Info Seks Suami Isteri | Sarapan Buat Suami | ghairah suami | Husband and Wife, passion, sex and relationships, romance
"Boring" atau jemu tidak harus ada dalam kamus
kehidupan mereka yang sudah berumahtangga. Kalau kita
jemu memakan sejenis makanan, wajarlah kita beralih
selera kepada makanan yang lain. Dalam hal ini, apa
pula alternatif kepada rasa jemu dalam perkahwinan?

Saya syorkan supaya:-


1.Suami isteri main nyorok-nyorok atau
kejar-kejar...........ala........macam filem Hindustan
tu lah.
2.Ajak mandi bersama. Rasulullah pun ada memandikan
Siti Aishah.......... tak ke romantik tu?
3.Sekali-sekala, bertukar-tukar suapan bila
menjamah makanan.
4.Peluk pasangan masing-masing sekurang-kurangnya 7
kali satu hari ( ini Dr. Fazilah Kamsah yang kata,
bukan saya yg kata......)
5.Bila pasangan kita tarik muka 40, kita puji dia
macam ni:" Awak ni, makin marah, makin saya sayang......."
6.Kalau kuat merajuk, ajak dia tidur atas loteng.
Kalau ada tikus, pasti dia menjerit dan peluk kita.
( bagi orang pompuan ler tu)
7.Tutup tingkap dan pintu. Anda berdua sahaja
berdansa di bawah sinaran lampu romantik ( ini Pak
Yazid pun ada anjurkan)
8.Luangkan masa untuk mengambil alih kerja isteri
di dapur seperti memasak, basuh pinggan, basuh baju,
lipat baju, dsbnya. Ini bukan ke squeen control. Ini
mengembalikan tugas hakiki suami di rumah.
9.Kalau isteri demam, layan dia seelok mungkin .
Besok kalau kita demam, insyaalah dia akan jaga kita
sebaik mungkin.

Mahu dapatkan pelbagai maklumat tips,informasi terkini dari
Rahsia Perkahwinan SECARA PERCUMA setiap hari ?
Daftarkan email anda[ di sini ]





  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 comments:

Post a Comment

Item Reviewed: Ehh......... perkahwinan pun boleh ada boring ke? | Husband and Wife, passion, sex and rel | Husband and Wife, passion, sex and relationships, romance Description: Rating: 5 Reviewed By: rahsia perkahwinan
Scroll to Top