Breaking News

21 Kaedah Mendidik Anak Cemerlang

21 Kaedah Mendidik Anak Cemerlang
Dato' Dr. Hj. Mohd. Fadzilah Kamsah

Semua ibu bapa di dunia ini mempunyai satu impian yang sama iaitu ingin melihat anak-anak kita menjadi orang yang berjaya dan cemerlang. Anak-anak adalah zuriat dan cahaya mata yang akan mewarisi kehidupan ibu bapa di dunia ini apabila kita kembali menemui pangillan Illahi.

Anak akan mewarisi diri kita, harta, maruah serta nama kita. Anak yang berjaya dan cemerlang mempunyai kemungkinan yang besar untuk berjaya memikul tanggungjawab sebagai pewaris ini. Tetapi anak yang gagal di dalam hidupnya, jangankan mewarisi diri dan harta ibu bapanya, untuk mengendalikan dirinya sendiri pun mungkin tidak termampu.

Sebab itu ibu bapa memberikan segenap perhatian untuk melahirkan anak-anak yang berjaya dan cemerlang. Justeru ramai ibu bapa sentiasa tercari-cari kaedah dan teknik bagi melahirkan anak-anak yang hebat ini.

Buku 21 Kaedah Mendidik Anak Cemerlang, insyaAllah akan dapat memberikan aspirasi dan inspirasi dalam memimpin kita ke arah halatuju terbaik dalam mendidik anak-anak.

Dapatkan senaskah sebagai pedoman diri sendiri... dan dapatkan juga senaskah lagi bagi dikongsikan dan kaum keluarga atau sahabat handai. Sesungguhnya ilmu yang bermanafaat itu akan lebih subur dan berfaedah bila ianya dapat dipelajari, dipraktik dan kemudian disampaikan.

Mudah-mudahan kita akan dapat sama-sama melahirkan zuriat yang cemerlang untuk Agama, Bangsa dan Negara.

Antara topik menarik di dalam:

  • Ibu Bapa Sebagai Teladan
  • Menjana Keyakinan Diri Anak-Anak
  • Kenal Pasti Kecenderungan dan Bakat Anak-Anak
  • Doa Yang Berterusan
dapatkan buku ini DISINI

Mahu dapatkan pelbagai maklumat tips,informasi terkini dari
Rahsia Perkahwinan SECARA PERCUMA setiap hari ?
Daftarkan email anda[ di sini ]

rahsia clickbank


No comments